Brug in Scheveningen Haven

Een concept voor een brug voor langzaam verkeer over de Pijp in de haven van Scheveningen, in opdracht van ASR.
Meer informatie

Brug over plas in Leidschenveen

De uitdaging was een ontwerp te maken voor een brug voor langzaam verkeer in Leidschenveen.
Meer informatie

Brug en viaduct naar buitenwijk in Dronten

Ontwerp van beeldbepalende elementen voor het viaduct en een brug. De kunstwerken maken onderdeel uit van de infrastructurele ingreep om een route aan te leggen die kruisingsvrij vanuit het centrum van Dronten naar de nieuwe woonwijk leidt.
Meer informatie

Tuibrug naar de Katwijkse Duinen

Ik won met Dura Vermeer de ontwerpopdracht voor de Design & Construct opdracht voor ontwerp en bouw van een brug voor langzaam verkeer in Katwijk.
Meer informatie

Paviljoen in beschermd stadsgezicht Zorgvliet, Den Haag

Leuk nieuws. Mijn ontwerp voor een paviljoen is geselecteerd voor het Jaarboek van welstand en Monumentenzorg in Den Haag.
Meer informatie

Strandpaviljoen voor brandingsportvereniging Jumpteam op Scheveningen

Op uitnodiging van Brandingsportvereniging Jumpteam op Scheveningen deed ik mee aan een architectenselectie voor het ontwerp van een nieuwe accommodatie voor de club. In 2013 won ik deze pitch, in 2014 rondde ik het ontwerp af en in 2015 is het nieuwe clubhuis opgeleverd.
Meer informatie

klein paviljoen in stadstuin

De vraag was om mee te denken over verbetering van de tuin. De tuin wordt steeds smaller naar achteren toe en is daardoor niet gemakkelijk in te richten.
Meer informatie

Strandpaviljoen voor surfschool Hoek van Holland

De uitdaging was het paviljoen dat in 2009 op het strand van Hoek van Holland uit te breiden, te verplaatsen en hoger te plaatsen (op palen). Met als doel dat het paviljoen het gehele jaar rond op het strand blijven staan.
Meer informatie

Strandpaviljoen voor surfschool Veerse Dam

Onderbrengen van de surfschool en een restaurant op 1 locatie betekent ook samenbrengen van de wensen van twee ondernemers in 1 gebouw.
Meer informatie