Verbouwing in beschermd stadsgezicht

Uniek ontwerp voor twee woningen in beschermd stadsgezicht. Ze worden van meer wooncomfort voorzien met een dakterras, serre deuren, twee draaikiepramen vervangen het originele schuifraam en een eerder renovatie raam, bredere garagedeur. Verduurzamen is integraal onderdeel, we kiezen voor milieuvriendelijke materialen en betere isolatie.
Read More

Paviljoen in beschermd stadsgezicht Zorgvliet, Den Haag

Leuk nieuws. Mijn ontwerp voor een paviljoen is geselecteerd voor het Jaarboek van welstand en Monumentenzorg in Den Haag.
Read More

twee vrijstaande huizen aan de Vecht

Ik maakte een ruimtelijke onderbouwing voor de wijziging van het bestemmingsplan naar wonen. Dat is gelukt. En het maakte de bouw van twee nieuwe woningen mogelijk.
Read More

vrijstaande woning aan de Vecht in Nederhorst den Berg

Ik maakte een ruimtelijke onderbouwing voor de bestemmingswijziging naar wonen. Dat is gelukt. En het maakte de bouw van een vrijstaande nieuwe woning mogelijk.
Read More

nieuw woonhuis op vrije kavel aan het Delftse Hout

Een vrijstaande woning met expressieve luifel en vrij zicht op het Delftse Hout. De uitdaging was een een woonhuis te maken met vrij zicht op het Delftse Hout richting zuidoost. Aan de andere zijde, de straatzijde, was de wens juist richting noordwest weg te kunnen kijken. 
Read More

recreatiewoning aan de Vecht

In 1998 kreeg ik de opdracht een recreatiewoning aan de Vecht te ontwerpen.
Read More