Nieuw interieur hoofdkantoor Brunotti Europe, Amersfoort

De uitdaging was in het bestaande, gedateerde kantoorpand van het hoofdkantoor van Brunotti in Amersfoort vorm te geven aan de nieuwe weg die Brunotti insloeg.
Meer informatie

Update paviljoens in het Westduinpark

De uitdaging was om in te spelen op de vraag van de gemeente Den Haag een haalbaar plan voor herbestemming te maken. Het gaat om twee gebouwen aan een fietspad in het Natura 2000 natuurgebied bij Duindorp. De bestemming is Natuur en Milieueducatie.
Meer informatie

Strandpaviljoen voor surfschool Hoek van Holland

De uitdaging was het paviljoen dat in 2009 op het strand van Hoek van Holland uit te breiden, te verplaatsen en hoger te plaatsen (op palen). Met als doel dat het paviljoen het gehele jaar rond op het strand blijven staan.
Meer informatie

Strandpaviljoen voor brandingsportvereniging Jumpteam op Scheveningen

Op uitnodiging van Brandingsportvereniging Jumpteam op Scheveningen deed ik mee aan een architectenselectie voor het ontwerp van een nieuwe accommodatie voor de club. In 2013 won ik deze pitch, in 2014 rondde ik het ontwerp af en in 2015 is het nieuwe clubhuis opgeleverd.
Meer informatie

Unieke stand voor Doge op de Rehacare in Dusseldorf

Mijn pitch voor een unieke, opvallende en uitnodigende stand won de voorkeur. Het ontwerp maakte indruk op de Rehacare in Düsseldorf in 2011 en is nog jarenlang hergebruikt door de Doge groep, Preston Ability en Kinetic Balance.
Meer informatie

Unieke stand voor Brunotti op de Ispo in Munchen

Ontwerp van de stand voor Brunotti op de Ispo Munich in 2013
Meer informatie

Unieke stand voor Brunotti op de Bread&Butter in Berlijn

Ontwerp voor de stand van Brunotti op de Bread&Butter in Berlijn
Meer informatie

Tuibrug naar de Katwijkse Duinen

Ik won met Dura Vermeer de ontwerpopdracht voor de Design & Construct opdracht voor ontwerp en bouw van een brug voor langzaam verkeer in Katwijk.
Meer informatie

Brug in Scheveningen Haven

Een concept voor een brug voor langzaam verkeer over de Pijp in de haven van Scheveningen, in opdracht van ASR.
Meer informatie

Update interieur Kelly Services in Amsterdam

Het filiaal van uitzendketen Kelly Services aan Overtoom 1 in Amsterdam is in 2001 verbouwd naar ontwerp van Jan van Erven Dorens en Marieke Tobias. De uitdaging was een omgeving te creëren die een geheel nieuw idee over het werken faciliteerde en uitstraalde.
Meer informatie

Bar Miro Den Haag Centrum

Wat was het interessant om mee te denken en te ontwerpen aan Miro. De wat donkere binnenruimte van het italiaanse restaurant leek zich niet goed te lenen voor een lichte, open bistro. Hoe maak je hier een aantrekkelijke plek voor lunch en borrel? Wat ik voor me zag was drie verschillende kamers, met elk een geheel eigen sfeer.
Meer informatie