Brandingsportvereniging Jumpteam Scheveningen

Het prijswinnende ontwerp voor het sportcomplex van Brandingsportvereniging Jumpteam op het strand van Scheveningen heeft als grootste watersportvereniging langs de Nederlandse kust en het eerste jaarrond paviljoen op Scheveningen veel aandacht gekregen in de pers. De vereniging heeft 1800 leden.

Continue reading

Nieuw herenhuis met vide, De Zuid, Scheveningen Haven

Onlangs werd ik uitgenodigd om het herenhuis te bekijken dat op basis van onder andere mijn advies is gebouwd. Het is prachtig geworden! Het is een ‘open plan’. Het is groot. Het is licht, er valt veel daglicht binnen door de hoge pui en vide aan de achtergevel. Het is ruimtelijk doordat de trappen in een logische beweging de verdiepingen met elkaar verbinden. Dat er nauwelijks binnenwanden en binnendeuren zijn, zelfs niet in de hal, geeft ook een ruimtelijk gevoel. Op maat gemaakte kastenwanden scheiden de ruimtes van elkaar.

Continue reading

nieuw woonhuis op vrije kavel aan het Delftse Hout

Een vrijstaande woning met expressieve luifel en vrij zicht op het Delftse Hout. De uitdaging was een een woonhuis te maken met vrij zicht op het Delftse Hout richting zuidoost. Aan de andere zijde, de straatzijde, was de wens juist richting noordwest weg te kunnen kijken. 

Continue reading